O nama

DM d.o.o.

Više od dve decenije, Firma DM nastoji da Vaš dom ili poslovni prostor oplemeni najkvalitetnijim zavesama, dekorativnim tekstilom, tepisima i tapetama.

O kompaniji

DM d.o.o.

Osnovana kao porodična firma 1990. godine, DM se danas bavi maloprodajom i veleprodajom, šivenjem tekstila i nizom uslužnih delatnosti, poput lepljenja tapeta, reparacije i presvlačenja starog nameštaja, pravljenja abažura…

Iz bogate ponude proizvoda za dekorisanje enterijera, kreativni tim DM-a pomoći će Vam da odaberete najbolja dizajnerska i stilska rešenja koja odgovaraju Vašem senzibilitetu i ukusu –  od klasično elegantnih, preko retro sofisticiranih i romantično rustičnih, do moderno minimalističkih. Prilikom odabira dekorativnog tekstila obraćamo pažnju i na najmanji detalj, bilo da je reč o praktičnosti ili o estetici, ali završnu reč uvek ima klijent.

Vrhunski kvalitet i široka ponuda proizvoda, profesionalni odnos prema klijentima i njihovim zahtevima, poštovanje roka isporuke, konstanta su u radu DM-a svih ovih godina. To su prepoznali naši brojni klijenti, arhitekte i renomirani saloni sa kojima radimo i njihova preporuka najbolja je reklama koju DM može da ima. Na tome im još jednom zahvaljujemo.